en

Hoidot

Oletko valmis kohtamaan piilotetut tunteesi ja päästämään ne vapaaksi turvallisissa käsissä? Kärsitkö jumissa olemisen tunteesta, haluttomuudesta, genitaalialueen kiputiloista tai ovatko leukaperäsi jumissa jatkuvasta stressistä? Tule kokeilemaan de-armouringhoitoa!

De-armouring on kokonaisvaltainen hierontahoito, jossa vapautetaan kehoon jumiin jääneitä tunteita ja traumaattisia kokemuksia, jotka piilevät niin sanotun panssarin alla. Tämä panssari ilmenee kehossa muun muassa jäykkyyksinä, tunnottomuutena ja kipuina. Kirjaimellisesti de-armouring tarkoittaakin panssarin purkamista.

De-armouringissa mennään syvälle, sillä siinä käsitellään faskiaa eli sidekudosta, joka ympäröi ihmisen luita, lihaksia ja soluja. Terveessä faskiassa neste virtaa vapaasti ja kuljettaa viestejä eri puolilta kehoa aivoihin. Voimakkaat tunnekokemukset voivat aiheuttaa tukoksia sidekudokseen, jolloin neste niiden sisällä ei pääse enää vapaasti virtaamaan.

Läsnäolevan, hitaan ja intuitiivisen de-armouring-tekniikan avulla panssaria voidaan purkaa, ja keho voi palautua luonnolliseen virtaukseen. Pitkään piilossa olleet tunteet tai muistot saattavat putkahtaa pintaan hoidon aikana tai sen jälkeen. Hoidon avulla onkin mahdollista kohdata itsestään uusia puolia turvallisessa tilassa, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja.

Hoito tehdään yleensä alastomalle keholle ja siinä käytetään manteliöljyä. Halutessasi hoito voidaan tehdä myös ihonmyötäisen vaatteen tai sarongin läpi.

Yhdessä kahden tunnin hoidossa käydään läpi ne osat kehosta, jotka juuri siinä hetkessä tarvitsevat eniten hoitoa ja aina sinun rajojasi kunnioittaen. Erityistä tässä hoitomuodossa on, että siinä voidaan tarvittaessa hoitaa myös genitaalialuetta tai suun kautta purentalihaksia sisäisesti. Nämä alueet hoidetaan aina hanskat kädessä. Rajat sovitaan ennen hoitoa, eikä niitä laajenneta kesken kaiken.

Hoidoista voi olla apua erilaisiin seksuaalisiin haasteisiin ja kiputiloihin tai muuten oman kehoyhteyden syventämiseen ja tunteiden käsittelyyn. Lähtökohtana on läsnäoleva, kunnioittava kosketus, joka ei vaadi tai odota sinulta mitään, vaan saat vain keskittyä vastaanottamaan. Tällainen paineista vapaa kosketus voi olla hyvin parantavaa. Vakavien traumojen kohdalla de-armouringista voi olla apua psykoterapian/traumaterapian/seksuaaliterapian rinnalla.

De-armouring ei ole seksipalvelu, eikä siinä tähdätä orgasmin tuottamiseen asiakkaalle. Hoidoissa vain hoitaja koskettaa. Hoitoja ei suositella raskaana oleville tai akuuteista ja vakavista mielenterveydenhäiriöistä kärsiville. 

Hoidoissa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia alueita:

  • Pään alue: kallonpohja, niska, hartia, kaula, leuka, kasvot, purentalihakset ja suu sisäisesti
  • Jalat: pohkeet, takareidet, pakarat, etureidet
  • Lantiointensiivi: alkaselkä, lantio, lonkankoukistajat,  genitaalit
  • Rintakehä ja kädet: solisluiden alue, rintalihakset ja rintalasta, kylkiluiden välit, olkapäät, kädet
  • Vatsa ja genitaalit: Vatsalihakset, pallea, lonkankoukistajat, häpykumpu ja häpyluun alue, lantion luiset rakenteet & häpyhuulet ja vagina sisäisesti /penis, kivekset & väliliha

Nämä ovat vain esimerkkikomboja. Jokainen hoito on uniikki ja muotoutuu asiakkaan tarpeiden ja hoitajan intuition mukaan.

Hoitoaikaan kuuluu lyhyt alku- ja loppukeskustelu, jossa käydään läpi tilannettasi ja kehon tuntemuksia.

Mikäli hoitomuoto kiinnostaa, laita viestiä koko nimelläsi ja kerro hieman omasta tilanteestasi. 


"Koin itseni todella turvalliseksi ja mielessäni käsittelinkin isoja kipupisteitä, mutta rakkaudellisesta näkökulmasta, mikä oli itselle hyvin päräyttävä kokemus." - Heidi, 29

"Rebe löysi monia kipupisteitä, kuitenkin niin ettei sattunut. Osaavien käsien alla kireät kohdat sulivat pehmeiksi. Minut ja kehoni kohdattiin kokonaisvaltaisesti. Hoidon vaikutus kesti monta päivää." - Pekka, 52

"Hoito oli lempeä ja tehokas ja avasi todella hyvin kehoni tunnelukkoja. Välillä itkin, välillä nauroin, kun panssari alkoi murtua." - Nainen, 56


Tantrinen hieronta (vain naisille/ vulvallisille)

Onko sinun vaikea ottaa nautintoa tai kosketusta vastaan? Haluaisitko saada kehosi virtaamaan? Tai herkistyä läsnäolevalle, turvalliselle kosketukselle ilman päämäärää ja odotuksia? Tantrinen hieronta on intuitiivinen koko kehon hoito, jossa voit rentoutua vastaanottamaan kokonaisvaltaista, arvostavaa ja läsnäolevaa kosketusta. Hoidossa käydään läpi koko keho ja siihen voidaan sisällyttää halutessasi myös genitaalit.

Aluksi keskustelemme rajoistasi ja tarpeistasi. Kosketus voi olla stimuloivaa ja seksuaalienergiaa herättelevää tai hidasta ja paikallaan olevaa, turvaa luovaa kosketusta. Hoitajana kuuntelen, mitä juuri sinun kehosi tarvitsee siinä hetkessä. Kaikki mitä teen, on sinua varten. Hoito etenee intuitiivisesti sovituissa rajoissa ja se voi sisältää monenlaista kosketusta: kevyttä, painavaa, nopeaa, hidasta, pyörivää, liukuvaa, pitelevää. Hoito tehdään yleensä alastomalle keholle öljyn kanssa tai voit halutessasi pitää päällä ihonmyötäiset vaatteet.

Hoito ei tähtää mihinkään päämäärään, kuten orgasmiin, vaan antaa vapaan tilan kaikille kehosta nouseville tuntemuksille. Joskus nautinnollisenkin kosketuksen vastaanottaminen voi herättää surua ja sillekin on tilaa. Toki hoidosta saa myös nauttia, mikäli siltä tuntuu. Hoito voi sopia esimerkiksi orgasmivaikeuksista tai kehohäpeästä kärsiville, lempeää ja läsnäolevaa kosketusta kaipaaville,  tunnottoman kehon herkistämiselle tai kivuliaan kehon rentoututumiseen. Tässäkin hoidossa vain hoitaja koskee. 

Tantrinen hieronta sopii hyvin osaksi de-armouring-hoitoprosessia ja tarjoan sitä pääsääntöisesti asiakkaille, jotka ovat jo käyneet de-armouringhoidossani. En tarjoa hoitoa miesasiakkaille.

Hinnasto

Tutustumishoito 75 min 

Jos haluat kokeilla hoitomuotoa lyhyemmin, ei sisällä genitaalihoitoa.

90€

Dearmouring 2 h

30 e alennus työttömät/opiskelijat/sairaslomalla olevat

180€

Tantrinen hieronta 1,5 h

Vain naisille/vulvallisille.

150€

Valmennus + dearmouring 2h

Tunti valmennusta ja tunti hoitoa. Tämä yhdistelmä sopii hyvin, jos haluat syventyä johonkin teemaan sekä valmennuksen että hoidon avulla tai et etukäteen oikein tiedä, minkälaista hoitoa kehosi kaipaisi. Ei sisällä genitaalihoitoa.

180€

Varaa aika!

Kerro kuka olet, hieman omasta tilanteestasi ja miksi haluat hoitoon. Vastaan sinulle sähköpostitse. Teen hoitoja Tampereella Pispalassa.