en

                                                   Valmennus

Kaipaatko lisää läsnäoloa, parempaa suhdetta omaan kehoosi tai uusia näkökulmia haastavaan elämäntilanteeseen? Haluaisitko virittäytyä kuulemaan, mitä vastauksia kehosi kertoo sinulle?  Tai ehkä haluat tutustua tantraan turvallisesti yksilöohjauksessa?

Tantrinen valmennus on tunnin mittainen kohtaaminen, jossa voit syventää itsetuntemustasi ja saada uusia näkökulmia johonkin oman elämäsi haasteeseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan kehoon, itsetuntoon, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, elämän valintoihin tai mikä sinulle onkaan ajankohtaista juuri nyt.

Valmennuksesta tekee tantrisen se, että siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehoyhteyteen sekä läsnäoloon hetkessä. Valmennuksessa esitän sinulle kysymyksiä, joiden avulla pääset tutkimaan tilannettasi syvemmin ja tekemään omia oivalluksia. Esille nousevia aiheita voidaan käsitellä keskustelun lisäksi myös kehollisten tietoisuus- ja läsnäoloharjoitusten kautta.

Valmennus ei ole terapiaa, vaan mahdollisuus valmentajan tuella pysähtyä oman itsen äärelle turvallisessa tilassa. Se voidaan toteuttaa etänä tai hoitohuoneella Tampereella.

"Oli upeaa huomata, kuinka kaikki vastaukset sisälläni oleviin kysymyksiin nousivat itsestäni vain juttelemalla ja jakamalla aidosti. Kaikki se hyvä, mitä elämässä jo on, sai lisää syvyyttä, valoa ja huomiota olla vieläkin näkyvämmin ja loistavammin läsnä elämässäni." – Eeva


Tantrinen valmennus 

1h, 90 e (opiskelijat/työttömät/sairaslomalaiset -10 %)

3 x 1h, 255 e (eli 85 e/kerta)

5 x 1h, 400 e (eli 80 e/kerta)

Tantrinen valmennus + hoito

Tunti valmennusta ja tunti hoitoa. Sopii hyvin, jos haluat kokeilla sekä valmennusta että dearmouring-hoitoa. Jos esimerkiksi haluat syventyä johonkin teemaan sekä valmennuksen että hoidon avulla tai et etukäteen oikein tiedä, minkälaista hoitoa kehosi kaipaisi. Ei sisällä genitaalihoitoa.

2 h, 180 e

Varaa aika valmennukseen!

Teen valmennuksia arkisin klo 12–18 välillä Tampereella. Kerro hieman itsestäsi ja miksi haluat valmennukseen. Vastaan sinulle sähköpostitse ja ehdotan sopivaa aikaa. Voit kertoa varauksen yhteydessä, minkälaiset ajat sinulle sopivat parhaiten.

Varaa aika!