Kurssit & työpajat

Paljastumisprosessi – Piilosta yhteyteen 

- TULOSSA SYKYSLLÄ 2023!

Pelkäätkö paljastua? Heikoksi, haavoittuvaiseksi, vajavaiseksi, keskeneräiseksi, häpeileväksi, pelokkaaksi, vihaiseksi, osaamattomaksi tai joksikin muuksi? 

Pelkäätkö, että joku – tai oikeastaan kaikki – näkisivät todelliset kasvosi, todelliset tunteesi, todelliset kokemuksesi, joita olet niin kovasti yrittänyt suojella ja pitää piilossa? Mitä jos todella paljastuisit kaikkine tunteinesi, kaikkine ajatuksinesi – ja sen sijaan, että tulisit nöyryytetyksi, häpäistyksi tai hylätyksi – sinut kohdattaisiinkin myötätunnolla ja hyväksynnällä?

Entä jos olisikin joku paikka, jossa voisit turvallisesti paljastua omaan tahtiisi? Ei yhtäkkkiä repäisten ja rajoja rikkoen, vaan kerros kerrokselta pintaa raaputtaen. Kuin lohkeilevaa maalia vanhan talon seinästä. Mitä sieltä kaiken maalin takaa kuoriutuisi näkyville?

Hae mukaan Paljastumisprosessiin! Kyseessä on tantrinen itsetuntemusryhmä, jossa tapaamme saman pienryhmän kanssa useamman kuukauden ajan. Ryhmällä on myös oma viestintäkanava Telegramissa koko kurssin ajan. 

Tällä kurssilla käytetään erilaisia autenttisen kohtaamisen menetelmiä, kuten tantrisia tunne- ja läsnäoloharjoituksia sekä piiri- ja parityöskentelyä. Et tarvitse aiempaa kokemusta kyseisistä menetelmistä. Tämä sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka kaipaavat syvempää yhteyttä itseensä ja muihin, näkyväksi tulemista eri puolineen tai joita jännittää lähteä yksin tutustumaan tantran maailmaan. 

Kurssille ovat tervetulleita kaikki sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, siviilisäätyyn tai suhdemuotoon katsomatta. Kurssilla tehdään harjoituksia yksin, yhdessä ja vaihtuvin parein. 

Jokainen pääsee vuorollaan näyttämään itsestään juuri sen verran kuin siinä hetkessä tuntuu itselle turvalliselta. Harjoittelemme läsnäolevaa kuuntelemista emmekä kommentoi tai neuvo toisia osallistujia. Opettelemme yhdessä tunnistamaan, sanoittamaan sekä ilmaisemaan kehollisesti tunteita, tarpeita ja rajoja. Teemme näkyväksi omia selviytymismekanismejamme ja kohtaamme esteitä turvallisen yhteyden tiellä. Yhdessä matkaamme kohti turvallisempaa tunneyhteyttä itsemme ja toistemme kanssa.

Tapaamiskertojen teemat muotoutuvat ryhmälähtöisesti. Vaikka jokainen osallistuja paljastaa ajatuksia ja tunteita aina omasta itsestään käsin, ryhmäprosessin aikana nousee todennäköisesti myös yhteisiä, kaikkia koskettavia teemoja esille. Jotta paljastuminen voi olla mahdollista, ryhmässä kuullut ja jaetut asiat ovat luottamuksellisia, eikä niistä kerrota ulkopuolisille.

Ohjaajana toimii Rebelationin yrittäjä Rebe Katko, jonka intohimona on turvallisten tilojen luominen ja inhimillisyyden puolesta toimiminen. Haluatko tietää, miten kurssi syntyi? Lue lisää blogin puolelta täältä.

Ryhmään tulee sitoutua koko ajaksi ryhmäprosessin turvallisuuden säilyttämiseksi. Ryhmä ei ole terapiaa eikä sovellu sen korvikkeeksi, mutta voi vahvistaa itsetuntemustasi ja tuoda sinusta esiin ehkä itsellesikin yllättäviä puolia. Oletko valmis kokemaan paljastumisen voiman?


Syksyn kurssiaikataulu julkaistaan pian!