Kurssit & työpajat

Tantrinen masquerade 

& temppeli

pe 3.11.2023 klo 18-22

Kutsumme sinut mukaan huikentelevaisiin tantrisiin naamiaisiin perjantaina 3.11. Joogakoulu Shantiin Helsinkiin!

Sukellamme tantriseen maailmaan erilaisten harjoitusten avulla ja illan lopuksi pääset nauttimaan ihanan tantratemppelin eri huoneista oman tunnelmasi mukaan.

Mitä minussa muuttuu kun naamioidun, mitä roolin takana tapahtuu? Antaako naamiaisasu minulle tilaa vapautua? Kimallanko vai muutunko osaksi maisemaa, verhoudunko kerroksiin vai paljastanko enemmän?

Tantrisissa harjoitteissa usein riisutaan naamioita ja kerroksia, mutta myös tutkitaan erilaisia puolia itsessämme roolien avulla. Voimme eläytyä vaikkapa leikkisään, eläimelliseen, dominoivaan, antautuvaan, hoivaavaan tai sensuelliin rooliin.

Tässä työpajassa voit pukeutua rohkeasti haluamaasi naamiaisasuun. Saat ilmentää juuri niitä puolia itsessäsi jotka eivät arjessa kenties pääse näkyviin, korostaa niitä ominaisuuksiasi, jotka haluavat nyt tulla näkyviksi tai pukeutua unelmiisi.

Voit osallistua myös ilman asua, rohkaisemme kuitenkin käyttämään tämän tilaisuuden tutkia naamioitumista, vaikka vain pienimuotoisesti. Tuomme paikalle kassillisen rekvisiittaa eli voit naamioitua myös paikanpäällä jos iskee totaalinen asukriisi :)

Kannustamme pukeutumaan juuri niin kuin sydämesi halajaa, mikään asu ei ole liian överi! Muista asuvalinnassasi kuitenkin eri kulttuurien, ihmisryhmien ja vähemmistöjen kunnioittaminen.

Työpajassa on mahdollisuus tutkia useita eri puolia itsessä ja toisissa kohtaavien, tantristen harjoitusten avulla. Saat itse päättää, millaisia rooleja haluat kokeilla ja saatat inspiroitua myös toisista. Tarkoitus ei ole esiintyä tai esittää mitään, vaan eläytyä kokemaan maailmaa eri näkökulmista kuin mihin tavallisesti arjessa olemme tottuneet. Harjoitukset sisältävät mm. meditaatiota, kosketusta, liikettä, äänenkäyttöä ja oman kokemuksen sanallistamista.

Ilta huipentuu tantriseen temppeliin eli harjoitukseen, jossa yhteinen sali on jaettu eri teemaisiin kohtaamisen tiloihin. Näissä voit oman tunnelmasi mukaan mm. tanssia, jutustella tai nautiskella.

Illan aikana teemme harjoituksia yksin, vaihtuvien parien kanssa sekä ryhmässä. Voit tulla yksin tai parin kanssa. Voit osallistua työpajaan ilman aiempaa kokemusta tantrasta tai voit olla jo pidempään tantrannut tyyppi. Toivomme sinulta kuitenkin löytyvän taitoja pitää omista rajoistasi huolta. Kaikkeen saa osallistua tai olla osallistumatta omia rajoja kuunnellen.

Noudatamme turvallisen tilan periaatteita. Työpaja on K18 ja päihteistä, syrjinnästä sekä oletuksista vapaata aluetta. Ota nämä huomioon myös naamiaisasusi valinnassa.


Mitä: Tantrinen masquerade & temppeli

Missä: Joogakoulu Shanti 4krs, Runeberginkatu 43, Helsinki

Milloin: pe 3.11. klo 18-22. Paikalle voit saapua 17.45 alkaen. Tule ajoissa, aloitamme klo 18.

Paljonko: 35 € ensimmäiset 10, loput ennakkoliput 40 € 31.10. mennessä. Jos paikkoja riittää niin voit tulla myös paikalle ilman ennakkoilmoittautumista. Liput ovelta 45 euroa. Käteinen (tasaraha) tai Mobile Pay. Etukäteen varatut liput maksetaan laskulla, jonka saat sähköpostiisi.


Illan fasilitoi Rebelation Reben kanssa Palo Tantra eli Tantric LIfe Caoch Sanna Palo.

Sannan elämäntyönä ja intohimona on kokonaisvaltainen kehomielen hyvinvointi. Ihmisyyden eri puolien tutkiminen on nuoresta saakka kiehtonut syvästi ja neotantran kautta elämään isommin tupsahtanut erilaisten roolien fiilistely on tuonut paljon rikkautta sekä uusia näkökulmia elämään. Sanna kannustaa lempeästi kuuntelemaan omaa kehoa ja sen viestejä sekä turvallisesti tutkiskelemaan mahdollisuuksia transformaatioon. Sannalle tantra on ennen kaikkea läsnäoloa, sallimista, kehollisuutta ja uteliaisuutta. Sanna tekee kehohoitoja, tuntiohjauksia sekä workshoppeja Helsingissä ja Tampereella

Lisää Sannasta: https://bio.site/palotantra

Ig: palo_tantra

Ilmoittaudu mukaan tantrailtaan!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Palautamme ostetun lipun hinnan vain siinä tapauksessa, että tapahtuma peruuntuu järjestäjien toimesta. Voit myydä lippusi eteen päin, jos olet estynyt saapumaan itse paikalle.


Paljastumisprosessi – Piilosta yhteyteen

- TULOSSA!

Pelkäätkö paljastua? Heikoksi, haavoittuvaiseksi, vajavaiseksi, keskeneräiseksi, häpeileväksi, pelokkaaksi, vihaiseksi, osaamattomaksi tai joksikin muuksi? 

Pelkäätkö, että joku – tai oikeastaan kaikki – näkisivät todelliset kasvosi, todelliset tunteesi, todelliset kokemuksesi, joita olet niin kovasti yrittänyt suojella ja pitää piilossa? Mitä jos todella paljastuisit kaikkine tunteinesi, kaikkine ajatuksinesi – ja sen sijaan, että tulisit nöyryytetyksi, häpäistyksi tai hylätyksi – sinut kohdattaisiinkin myötätunnolla ja hyväksynnällä?

Entä jos olisikin joku paikka, jossa voisit turvallisesti paljastua omaan tahtiisi? Ei yhtäkkkiä repäisten ja rajoja rikkoen, vaan kerros kerrokselta pintaa raaputtaen. Kuin lohkeilevaa maalia vanhan talon seinästä. Mitä sieltä kaiken maalin takaa kuoriutuisi näkyville?

Hae mukaan Paljastumisprosessiin! Kyseessä on tantrinen itsetuntemusryhmä, jossa tapaamme saman pienryhmän kanssa useamman kuukauden ajan. Ryhmällä on myös oma viestintäkanava Telegramissa koko kurssin ajan. 

Tällä kurssilla käytetään erilaisia autenttisen kohtaamisen menetelmiä, kuten tantrisia tunne- ja läsnäoloharjoituksia sekä piiri- ja parityöskentelyä. Et tarvitse aiempaa kokemusta kyseisistä menetelmistä. Tämä sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka kaipaavat syvempää yhteyttä itseensä ja muihin, näkyväksi tulemista eri puolineen tai joita jännittää lähteä yksin tutustumaan tantran maailmaan. 

Kurssille ovat tervetulleita kaikki sukupuoleen, seksuaaliseen suuntautumiseen, siviilisäätyyn tai suhdemuotoon katsomatta. Kurssilla tehdään harjoituksia yksin, yhdessä ja vaihtuvin parein. 

Jokainen pääsee vuorollaan näyttämään itsestään juuri sen verran kuin siinä hetkessä tuntuu itselle turvalliselta. Harjoittelemme läsnäolevaa kuuntelemista emmekä kommentoi tai neuvo toisia osallistujia. Opettelemme yhdessä tunnistamaan, sanoittamaan sekä ilmaisemaan kehollisesti tunteita, tarpeita ja rajoja. Teemme näkyväksi omia selviytymismekanismejamme ja kohtaamme esteitä turvallisen yhteyden tiellä. Yhdessä matkaamme kohti turvallisempaa tunneyhteyttä itsemme ja toistemme kanssa.

Tapaamiskertojen teemat muotoutuvat ryhmälähtöisesti. Vaikka jokainen osallistuja paljastaa ajatuksia ja tunteita aina omasta itsestään käsin, ryhmäprosessin aikana nousee todennäköisesti myös yhteisiä, kaikkia koskettavia teemoja esille. Jotta paljastuminen voi olla mahdollista, ryhmässä kuullut ja jaetut asiat ovat luottamuksellisia, eikä niistä kerrota ulkopuolisille.

Ohjaajana toimii Rebelationin yrittäjä Rebe Katko, jonka intohimona on turvallisten tilojen luominen ja inhimillisyyden puolesta toimiminen. Haluatko tietää, miten kurssi syntyi? Lue lisää blogin puolelta täältä.

Ryhmään tulee sitoutua koko ajaksi ryhmäprosessin turvallisuuden säilyttämiseksi. Ryhmä ei ole terapiaa eikä sovellu sen korvikkeeksi, mutta voi vahvistaa itsetuntemustasi ja tuoda sinusta esiin ehkä itsellesikin yllättäviä puolia. Oletko valmis kokemaan paljastumisen voiman?


Seuraava kurssiaikataulu julkaistaan pian!