Valmennus

Kaipaatko lisää läsnäoloa, parempaa suhdetta omaan kehoosi tai uusia näkökulmia haastavaan elämäntilanteeseen? Haluaisitko virittäytyä kuulemaan, mitä vastauksia kehosi kertoo sinulle?  Tai ehkä haluat tutustua tantraan turvallisesti yksilöohjauksessa?

Tantrinen valmennus on tunnin mittainen kohtaaminen, jossa voit syventää itsetuntemustasi ja saada uusia näkökulmia johonkin oman elämäsi haasteeseen. Ne voivat liittyä esimerkiksi omaan kehoon, itsetuntoon, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, elämän valintoihin tai mikä sinulle onkaan ajankohtaista juuri nyt.

Valmennuksesta tekee tantrisen se, että siinä kiinnitetään erityistä huomiota kehoyhteyteen sekä läsnäoloon hetkessä. Valmennuksessa esitän sinulle kysymyksiä, joiden avulla pääset tutkimaan tilannettasi syvemmin ja tekemään omia oivalluksia. Esille nousevia aiheita voidaan käsitellä keskustelun lisäksi myös kehollisten tietoisuus- ja läsnäoloharjoitusten kautta.

Valmennus ei ole terapiaa, vaan mahdollisuus valmentajan tuella pysähtyä oman itsen äärelle turvallisessa tilassa. Se voidaan toteuttaa etänä tai hoitohuoneella Tampereella.

"Oli upeaa huomata, kuinka kaikki vastaukset sisälläni oleviin kysymyksiin nousivat itsestäni vain juttelemalla ja jakamalla aidosti. Kaikki se hyvä, mitä elämässä jo on, sai lisää syvyyttä, valoa ja huomiota olla vieläkin näkyvämmin ja loistavammin läsnä elämässäni." – Eeva

Tantrinen valmennus 

1h, 90 e (opiskelijat/työttömät/vähävaraiset -10 %)

3 x 1h, 255 e (eli 85 e/kerta)

5 x 1h, 400 e (eli 80 e/kerta)

Tantran yksilöohjaus voi sopia sinulle, jos haluat tutustua nimenomaan tantrisiin harjoituksiin. Ohjaajan kanssa voit kokeilla turvallisesti kehollisia harjoituksia, joita tehdään yleensä tantrakursseilla. Kaikki harjoitukset tehdään vaatteet päällä, eikä niihin sisälly kosketusta sukupuolielimiin. Harjoituksen luonne sovitaan yhdessä ohjattavan kanssa. Harjoituksissa voidaan tutkia esimerkiksi omien tarpeiden tunnistamista, luottamusta, rajojen ilmaisua tai rooleja. Tarjoan yksilöohjausta sovitusti vain asiakkaille, jotka ovat käyneet aiemmin valmennuksessa tai hoidossa. 


Tantran yksilöohjaus 1,5 h, 150 e (opiskelijat/työttömät/vähävaraiset -10% alennus)